Countless Dimenssions™ е единствен по рода си роуплей форум, който е изцяло съсредоточен върху писането и развиването на индивидуални и общи истории. Предлагаме освен сплотен колектив и приятелска среда един малък екип от ветерани в роуплея, които винаги са отворени към нови идеи и ги тресе здрава носталгия по златните години на форум обществата. Присъединете се към нас ако обичате да пишете и не забравяйте да кажете здрасти!
Latest topics
» Осиновяване на главен герой.
Пон Мар 05, 2018 11:55 pm by .makena folami

» - African nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 11:37 pm by Storyteller

» First dimension ➵ E A R T H 2033
Нед Дек 17, 2017 6:44 pm by Storyteller

» - Australian nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 4:12 am by Storyteller

» - South America nation CANNON -
Чет Дек 07, 2017 12:09 pm by Storyteller

» - Arctic nation CANNON -
Сря Дек 06, 2017 3:57 pm by Storyteller

» - the four commanders -
Вто Дек 05, 2017 12:39 am by Storyteller

» Система за точки;
Нед Дек 03, 2017 6:08 pm by Storyteller

»  PLOT
Нед Ное 26, 2017 4:45 pm by Storyteller


- Arctic nation CANNON -

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Предишната тема Следващата тема Go down

- Arctic nation CANNON -

Писане by Storyteller on Нед Дек 03, 2017 7:05 pm

CANNON AND MORE

Всичко важно около главните герои на Арктическата нация. 

001. Главни герои
Описание на главните героите, които може да осиновите. 

002. Търсещи се важни герои. 
Описание на търсещите се герои, важни за развитието на нацията. 


>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - Arctic nation CANNON -

Писане by Storyteller on Нед Дек 03, 2017 7:10 pm

Въпреки, че името й бе Шехерезада, тя не разказваше приказки. Напротив, биваше я да взривява неща повече от колкото да свързва изречения и можеше да сглоби бомба от всичко. Имаш молив и малко химикал? Добави часовник, няколко жици и ще разполагаш достатъчно добър взрив, за да отнесеш нечия ръка.

Шех редовно се питаше защо с всичките й дипломи за завършено висше образование и коефициент на интелигентност колкото този на Айнщайн бе известна не с друго, а с това, че е Човекът с Бомбите.

Може би когато притежаваш невероятното умение да взривяваш всичко с помощта на, ами,  всичко това е по-впечатляващо от колкото всичко докторантури на този свят някога могат да бъдат. Богове, наистина беше и в определени дни се гордееше невероятно много със себе си. В други си блъскаше главата, защото множеството й таланти не включваха елементарни добродетели и адекватна ценностна система. Търпението й беше също толкова взривоопасно колкото неправилно свързана електронна матрица, а честите изблици на гняв почти винаги се оказваха съпътствани от хвърляне на предмети по армията от "миньони", които имаха лошият късмет да я наричат свой шеф. Главен инженер не става просто всеки - трябва да имаш и талант, и достатъчно корава глава, за да посрещаш челно неприятностите. Такива Шехерезада ги ринеше с лопати, но не познаваше някой с нейният брой отговорности, който да не е и в абсолютно същото положение.

Шехерезада е един от многото емигранти в Арктическата Нация и по народност е иранка - ако това изобщо значи нещо в света, в който живеем в момента. Въпреки, че е само на 25 е Главен инженер - тя е човекът, който поддържа подземната база, който отговаря за нейният постоянен растеж и за всички съпътстващи го постройки. От помощ й е че е дете-чудо и я считат за гении, за което и й извиняват ексцентричните постъпки и взривоопасен темперамент.

приятели

- С Яго Уийвър са близки по някаква причина, която вероятно убягва и на двама им. Вирджиния Кроу и Епифани Ефи Рока са незаменимо трио, което е бермудски триъгълник за текила и неприятности.

Семейство, връзки


- Има огромно семейство с няколко братя и сестри и дузина братовчеди, като тя е най-млада от всички и за това никой не я взима на сериозно.

друго


пансексуална | зодия овен | nerdy AF | smol & deadly
Shahrazad Asadi FC: medallion rahmi | 26 | chief engineer | commander's left hand |TAKEN!
Банално е, но винаги има по един мъж като него - огромно и масивно същество, което по някаква причина има златно сърце и вместо професионален убиец е душата на всяка компания. Ануене е специален и не бива да бъде третиран като друго. Той е дошъл от другият край на света - нещо, за което никога не говори - и се е преборил да нарича Арктическата нация своя. Това е единственият дом за него и той е готов на всичко, за да го опази непокътнат каквото и да му коства това. Специалният му набор от умения и таланти са причина да заема постът, на който го е назначила Вирджиния - Ануене е командир на цялата военна сила, с която разполага нацията и това не е информация, която трябва да се взима лековерно. Жизнерадостната му и топла натура си отива, когато трябва да влезе в ролята на Главнокомандващ и тогава от добродушен мечок се превръща в гениален стратег и добър лидер. Не подлежи на съмнение, че ако нещо се случи с Вирджиния той ще оглави нацията - народът го обожава и е готов да го следва до смърт. Според слуховете неофициално самата Кроу го е избрала за свой наследник, но това е нещо, което нито един от двамата няма да признае открито.

Един съвет - бягай, ако случайно се окаже, че Ануене те сметне за свой враг. Шансовете да оцелееш са почти несъществуващи.

Приятели


Яго? Вирджиния? Ефи? Мелъди? Единствено с Шехерезада нямат особено топли отношения, но се държат цивилизовано и учтиво един с друг.

Семейство, връзки


Деца! Вие знаете ли, че има три от тях? Ако не знаете ще ви разкаже в подробности, защото когато говори за тях цялото му лице се озарява от щастие. Неговите три безценни съкровища са най-хубавото, което му се е случвало и портфейлът му е пълен с техни снимки. Майката на малкото трио - близнаци на пет години и дъщеричка на осем - и негова съпруга  в момента не е в картинката, защото от около година е назначена за шеф на изследователска станция в другият край на континента и Ануене в момента отглежда сам прелестното им потомство.

друго


Хетеросексуален | зодия дева | murder on the outside, puppy on the inside
Anuene Kailani FC: Dwayne Johnson | 45 | strategist | commander's chief of arms | TAKEN
Всеки с толкова звучно име със сигурност го мрази, нали така? Ефи не е изключение, но има малко неща свързани със семейството й, към които да е позитивно настроена. Не питайте за него - по добре е да не знаете как и защо е избягала от Южна Америка преди десет години и какво ще й причинят ако стъпи обратно там.

Ефи не е добър човек. Има моралните подбуди на нещо средно между развратен католически свещеник, куртизанка и изпечен мошеник. Тя винаги ще намери как да те прецака и да ти се подиграе, което разбира се никога не е безцелно. С чаровните си усмивки ще успее дори да те убеди, че не е направила нищо лошо и всичко е за добра кауза. Това е една от двете страни на характера й и те по странен начин живеят в симбиоза. Ако пакостливата и егоцентрична част от нея спи, то тогава ще имаш едно недоспало мрънкало, което е заринато в работа и в кръвта си има повече кофеин от колкото хемоглобин. Колкото и да е проклета е истински професионалист и има причина да е Главен Учен на Арктическата нация. Гениален биолог е, а и химията й е първа дружка и като изключим че е кучка има доста добра работна етика и я бива да командори и да работи в екип. Тя отговаря за всичко научни изследвания, които се провеждат от нацията й и лабораториите й са като извадени от научнофантастичен филм. Не, сериозно. Те са като фиксиран оргазъм за всички фенове на жанра.

Хубаво е да не я питаш дали разработва биологично оръжие, защото ще отрече.

Не работи по едно, а по цели седем едновременно.

приятели


Ха! Добър въпрос! Може би Шехерезада, може би Вирджиния, може би дори и Ануене, но Ефи се старае да не се обвързва излишно и да си живее живота. Най-сериозната й връзка ще си остане с нея самата и това дори не я притеснява като проблем.
Псст - тя не го намира за такъв.

семейство, връзки


Не питай за семейството, наистина.  Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре - Ефи се е постарала да скрие всичката информация, за да си осъществи едно по-спокойно съществуване. А ако трябва да говорим за връзки, то можем да споменем Вирджиния съвсем спокойно, макар че никой не е сигурен какво точно се случва между тях двете или защо изобщо. Всички си затварят очите по темата и не задават въпроси, за да не им се случи нещо неприятно.

друго;


бисексуална | зодия лъв |  will kill a man if given a reason | probably stole you wallet
Epiphany Roca FC:gina rodriguez | 33 | chief scientist | commander's right hand |TAKEN!
Лекар, точка. Не запетая, не удивителна, не въпросителна…просто категорично и директно потвърждение на ясен факт. Мелъди е лекар от семейство на лекари и въпреки възрастта си е квалифициран хирург. Няма нищо изненадващо в това - от дете следва баща си като сянка от операционна на операционна и винаги е знаела, че някой ден тя ще бъде същата като него. Сега е малко повече - тя е Главен Медик и отговаря за няколкото болници и медицински центрове, с които разполага Арктическата Нация. Напоследък това включва повече желязна администрация и организация от колкото реално спасяване на животи, но това не е от значение стига да има какво да се върши и всичко да е в името на общото благо.

Мелъди е кротка душа, макар че трябва да имаш в предвид, че ако й се качиш на главата ще реагира така, както кошер с пчели би на ръчкане с пръчка. Твърдоглава е, но в граници и обикновено играе гласът на разума когато командирът на нацията събира всички от вътрешният си съвет на общо събрание. С Вирджиния имат обтегнати отношения и предпочитат да стоят настрана една от друга, макар че поддържат отношенията си чисто професионални през почти цялото време. Помежду им има доста общи истории, които са пряко отговорни за сегашните им хладни отношения, но някой неща трябва да останат забравени и погребани в миналото.

Като оставим това настрана Мелъди е добър човек. Готова е на всичко за пациентите си, а децата са й слабост и й се иска да има свои собствени и да започне семейство. Единствената сравнително опасна черта на характерът й е че е изключително амбициозна и това може да й докара много неприятности някой ден.

приятели


Яго и Ануене са й близки, но тегли чертата до там. Трудно й е да се сближава с хората, а и изискванията й са прекалено високи и е малко (много) високомерна.

семейство, връзки


Единственото живо семейство, което има, е баща й - майка й е починала преди години и почти не я помни. Двамата са изключително близки и Мелъди все още живее с него.
Между нея и Яго... може би има нещо? Може би не? Сложно е.

друго


хетеросексуална | зодия риби | cinnamon roll | DOGS!!!1!!!!!
Melody Yung-Ford FC: Jessica henwick| 27 | chief medic | commander's frenemy | FREE!
Задник е добро определение. Използвач също върши работа. Чаровен вагабонт? Това е перфектно стига да питаш самият Яго. Той има страшно високо мнение за себе си и смята, че слънцето изгрява от задникът му всеки проклет ден. Егото му на този етап е по-голямо от Слънчевата Система и ако го питаш това е само началото.

Яго, също като небезизвестният герой на Шекспир, е едно проклето копеле. Положителни черти почти няма, макар че е наистина голям чаровник и може да постигне всичко с премрежен поглед и хубава усмивка. Амбициозен е до степен, в която смята, че някой ден ще може да се пребори за позицията на Ануене или дори за тази на Вирджиния - не му е достатъчно, че е Шеф на Охраната и е негова директна отговорност да охранява и пази реда в Нацията. Този пост може да звучи несериозно и просто, но е много повече от колкото изглежда, защото въпросната "охрана" върши работата на действаща полицейска сила.

Самият Яго е емигрант от Африка, макар че това не е неговата родина и преди това е живял на друго място. Миналото му е обвито с мистерия и най-вероятно поне дузина престъпления, защото той е всичко друго, но не и честен и мирен гражданин.

приятели


Шехерезада го забавлява достатъчно, за да съществува нещо като приятелство помежду им и същото важи за Вирджиния и Ануене, но никой друг.

Семейство, връзки


Семейство? Ха! Не, няма оцеляло такова, а и да има не би си признал - най-вероятно няма да са по неговите стандарти. А що се отнася до връзките... там е малко сложно. Може би има нещо специфично към Мелъди Йънг-Форд, но пък не вярва в моногамията и поддържа отворена връзка с няколко мъже и жени. Обича да се забавлява с нови партньори, така че не търсете нищо сериозно от него в дългосрочен план.

друго


бисексуален | зодия скорпион | sometimes things that are expensive are worse
Iago WeaverFC: ricky whittle| 34 | security chief| commander's ally | FREE!
>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - Arctic nation CANNON -

Писане by Storyteller on Сря Дек 06, 2017 3:57 pm

PRE-MADE ROLES
Всички роли, които ще намерите по-долу, са важни за развитието и просперитетът на съответната нация. Можете да разгледате списъкът и да осиновите някоя от тях, на базата на която да създадете своят персонаж.

Имайте в предвид, че макар и някой професии да спадат към определена категория те се преплитат с други в списъка - биолозите и био инженерите например работят в екипи и т.н. а местният психолог има навика да си вре носа навсякъде.

SCIENTISTS
Всички учени и подобни професии отговарят пред Епифани Рока, която е техният малък, но деспотичен шеф. Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.  

БИОЛОГ
ЗООЛОГ
МИКРОБИОЛОГ
БОТАНИК
ПСИХОЛОГ
ХИМИК
ОКЕАНОЛОГ
ГЕОЛОГ


MEDICAL
Всички в медицинската професия отговарят пред Мелъди Йънг-Форд, която е техният либерален и топлосърдечен шеф. Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.  

ХИРУРГ (х2)
МЕДИЦИНСКА СЕСТРА
НЕВРОЛОГ
ТЕРАПЕВТ
ДОКТОР*

*специалист в няколко сфери, които са по избор на потребителя


ENGINEERS
Всички инженери и с подобни професии отговарят пред Шехерезада Асади, която е техният взискателен и често взривоопасен шеф. Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.  

БИОЛОГИЧЕН ИНЖЕНЕР
ХИМИЧЕН ИНЖЕНЕР
КОМПЮТЪРЕН ИНЖЕНЕР
СТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР
ЕЛЕКТРОНЕН ИНЖЕНЕР
МАШИНЕН ИНЖЕНЕР


MILITARY
Всички военни отговарят пред Ануене Кайлани, което е логично, понеже той е Главнокомандващият на армията. Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.  

ВОЙНИК (х3)
ЛЕЙТЕНАНТ
ЕФРЕЙТОР


SECURITY
Всички охранители отговарят пред Яго Уийвър, който ги командори с невероятно удоволствие. Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.  

Имайте в предвид, че охранителите всъщност играят ролята на полиция на нацията.

ОХРАНИТЕЛ (х3)
СЛЕДОВАТЕЛ

>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - Arctic nation CANNON -

Писане by Sponsored content

>
Sponsored contentВърнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите