Countless Dimenssions™ е единствен по рода си роуплей форум, който е изцяло съсредоточен върху писането и развиването на индивидуални и общи истории. Предлагаме освен сплотен колектив и приятелска среда един малък екип от ветерани в роуплея, които винаги са отворени към нови идеи и ги тресе здрава носталгия по златните години на форум обществата. Присъединете се към нас ако обичате да пишете и не забравяйте да кажете здрасти!
Latest topics
» Осиновяване на главен герой.
Пон Мар 05, 2018 11:55 pm by .makena folami

» - African nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 11:37 pm by Storyteller

» First dimension ➵ E A R T H 2033
Нед Дек 17, 2017 6:44 pm by Storyteller

» - Australian nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 4:12 am by Storyteller

» - South America nation CANNON -
Чет Дек 07, 2017 12:09 pm by Storyteller

» - Arctic nation CANNON -
Сря Дек 06, 2017 3:57 pm by Storyteller

» - the four commanders -
Вто Дек 05, 2017 12:39 am by Storyteller

» Система за точки;
Нед Дек 03, 2017 6:08 pm by Storyteller

»  PLOT
Нед Ное 26, 2017 4:45 pm by Storyteller


- South America nation CANNON -

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Предишната тема Следващата тема Go down

- South America nation CANNON -

Писане by Storyteller on Нед Дек 03, 2017 6:27 pm

CANNON AND MORE
Всичко важно около главните герои на южна Америка.

001. Главни герои. 
Описание на главните героите, които може да осиновите. 

002. Търсещи се важни герои. 
Описание на търсещите се герои, важни за развитието на нацията. 


>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - South America nation CANNON -

Писане by Storyteller on Нед Дек 03, 2017 6:28 pm

Алехандро Педро Паскал Аурено Сантяго. Ако го бяхте видели преди десет години, не бихте могли да кажете, че щеше да се превърне в един от най-големите бизнесмени на Южна Америка. Близък приятел на Карлос Ескобар, още от млад има вземане даване с кокаина: нелегална продажба, нелегален трафик и какво ли още не може да намерим в така добре скритото, от баща му - генералът на Бразилия и Венецуела - криминално досие. Не знае почти нищо за майка си и може би проблемният му характер се дължи на това, че именно генерал Сантяго никога не пожела да му разкаже каквото и да било.

Въпреки проблемите, незнайно как завърши военната академия на 27 години, но само когато баща му почина се промени: стегна вратовръзката около врата си, порасна и се превърна в мъж. Основа компания на име "el infinito" и прилагайки всичко научено от младите си години се разви до интернационален износ на кокаин из всичките четири фракции, карайки правителството да забогатее, особено сега след като се ожени за Мария Алехандра Ескобар и стана техен  личен форнитор. Като приятел на брат ѝ, Алехандро изпитва смесени чувства към девойката, но това не му пречи изобщо да се забавлява на цялата ситуация. Всъщност дори не се опитва да го прикрива.

приятели


-Карлос Салвадор Ескобар: познават се от млади, имали са своите “златни времена”, но са се отдалечили много преди изчезването му.

-Химена Лусия Еспиноса: Близка приятелка (до колко и в личен план, не се знае), от която до сега е вземал коката.

семейство, връзки


Имал е по-голям  брат, който е починал при раждането, а за майка си не знае нищо.
Женен за Мария Алехандра Ескобар.

друго


bisexual | зодия лъв | kings never die
Alejandro P. P. Santiago FC: OSCAR ISAAC | 37 | GENERAL OF BRAZIL & VENEZUELA |TAKEN!
Карлос винаги е бил женкар. Винаги е бил онзи, който можеше да има която си поиска и защо не? Какво му липсваше? Фамилията му беше Ескобар, предстоеше му да бъде лидер на цялата фракция, висок, красив, симпатичен и.. джобовете му бяха пълни с кокаин. Мечтата на всяка една жена в Южна Америка. И може би заради тази негова харизма всичко винаги му беше простено от всички, но не и от баща му. Единствения човек, когото не успя да омагьоса с чара си. Диего винаги подценяваше и не поощряваше сина си каквото и да стореше и това от една страна го накара да изпита завист към сестра си Мария, тъй като за разлика от него тя беше “принцесата на татко”. Не че не я обичаше, тъкмо обратното - би убил, ако косъм паднеше от красивата ѝ глава. За това реши да се опита да удави тези негативни чувства в алкохол, кокаин и.. курви. Отдавна се бе отказал да срещне някоя, която да не е с него само заради фамилията му и се остави ма течението докато не изгуби разсъдъка си. Започна с визуални халюцинации, които приличаха повече на спомени.. Но когато започна да чува и гласове не издържа и.. Изчезна. Никой не знае какво се случи с него.

Кристофър Диаз в момента се намира в Арктическата фракция без спомени и психично здрав. Вирджиния е онази, която го открива в леда почти замръзнал до смърт и го води в нейната франкция, за да спаси живота му, но освен да го избави от смъртта изглежда, че е натиснала и бутона за ресет. Все още му е трудно да се впише в обстановката.

приятели


-Гуадалупе Торез :Карлос е имал за  кратко сексуална връзка с нея, но уви Кристофър не помни нищо.

-Вирджиния Кроу: онази, която го е спасила и единственото приятелско лице за момента. Под въпрос е дали тя знае за истинската му идентичност.

-Гая Тарантино: заповядано ѝ е от Вирджиния да го следи от близо, но всъщност май е именно той онзи, който не я оставя на мира. 

семейство, връзки


-Мария Алехандра Ескобар: близначка, която за съжаление не помни.

друго


Impulsive & charming | gemini ♊️ | schizophrenic or not schizophrenic ¿?
Carlos Salvador Escobar FC: JOEL KINNAMAN | 27 | |TAKEN!
Родена и израснала в католическо семейство в Еквадор, Гуадалупе е дясната ръка на Мария. Въпреки, че се познават едва от няколко години двете бързо спечелват доверието една на друга. Говори се, че това се е случило след като заедно убили някакъв важен тип от пустинята, след което го разкъсали на парчета, като всяко едно заровили на различни места из Южна Америка.

До колко е вярна тази история, си го знаят само двете, но едно е сигурно - Гуадалупе е тигрица с дълги нокти. И уши, всъщност. Тя е очите и ушите на Мария за това какво се случва. Тук и навсякъде. Тя вижда всичко, тя знае всичко и лоялно предава тази информация на младата Ескобар. Занимава се с личния ѝ график, задължения, изпълнява поръчки, държи нещата под.. Нокътя си. Ако не ви харесва, със сигурност има причина за това. Ако криете нещо, тя най-вероятно ще разбере какво по миризмата на въздуха.

Но не винаги е била такава. Преди години е имала някого за когото всъщност я е било грижа - дъщеря, която е трябвало да даде за осиновяване, тъй като родителите ѝ не можеха да ѝ позволят да бъде майка на шестнадесет години. Сега момичето би трябвало да е на девет години. Няма информация за това дали знае къде е дъщеря ѝ, нито за това кой е бащата на детето, а и тя самата не говори за това дори и с Мария. Преди изчезването на Карлос, бе започнала да изпитва някакви чувства към него, но въпреки това прие новината спокойно, твърде спокойно.

приятели


-Двамата Ескобар, по очевидни мотиви.

семейство, връзки


Няма информация за родителите ѝ; дъщеря на девет години, дадена за осиновяване.

друго


tiger girl | Leo ♌️ | little & distructive  
Guadalupe Torrez FC: ASHLEY MADEKWE | 25 | RIGHT HAND OF THE COMMANDER | |TAKEN!
Химена Лусия Еспиноса. Някога Гарсия. Родителите ѝ от скромно потекло отглеждали кока с задния двор, в най-южната част на фракцията, заради болестта на баща ѝ и още от малка знае какъв терен, кои продукти, как се обработват листата и общо взето всичко, което трябва да знае един класифициран ботаник. Въпреки това, решава да търси друга област, в която да е добра и се спира на военната медицина. Бъдещ хирург, ботаник и войник, тя е всичко от което се нуждае правителството и на едва двадесет и три години ѝ бе предложено мястото на генерал на Перу, което тя първоначално отказва.

Защо? Защото се влюбва в Алваро Гарсия - чаровен мъж, с който започва много интимна връзка, която я доведе до това да се омъжи за него въпреки нежеланието на родителите ѝ. Освен в личен план, започнаха да изграждат и своя собствена джунгла от кока: тя се занимаваше с ботаниката, а той с бизнеса. Любовта им беше красива, не можеше да се отрече и съвсем скоро се роди и плодът на щастието им: малко момиче. За жалост това беше началото на края. Съвсем скоро разбраха колко всъщност са различни вижданията им за развитието на бизнеса им и това доведе до развод, който уби всички нейни чувства. Намери начин да вземе мястото на генерал на Перу и започна свой собствен бизнес, като лично се занимаваше с ботаниката. Има власт и умее да я използва.

приятели


-В Алехандро Педро Паскал Сантяго  вижда някакво подобие на син и изпитва защитнически чувства, дори и да са бизнес партньори. Определено не одобрява бракът му с Мария Алехандра и има навика да я нарича куртизанка.

семейство, връзки


-Алваро Родриго Гарсия- бивш съпруг, от когото има дъщеря (на 21 години)

-След мимолетна връзка с неизвестен мъж е родила син. (на 18 години)

друго


Powerful bitch | nature kind of girl | libra ♎️
Ximena Lucía Espinosa-(ex Garcia) FC: SALMA HAYEK | 45 | GENERAL OF PERU AND ECUADOR | FREE!  
Когато се роди беше беден. Баща му беше пръснал всичко по курви и кокаин, а майка му обикновена европейска проститутка, която се е самоубила малко след раждането му защото на издържала на викове му. Прекарва по-голямата част от детството си тичайки из джунглата и навличайки се неприятности, но нищо от това можеше да се сравни с баща му. За да избяга от него, на четиринадесет години намери начин да влезе във военната академия със специално разрешение на генералът на Боливия. Въпреки тази негова щедрост, Алваро не завършва. Дава си сметка, че не е тази неговата посока и започва приключение, което го среща с Химена Еспиноса. Гарсия винаги бе имал слабост към силните жени и повярвайте никоя обикновена курва не би го задоволила, но тази жена? Ех, може би е единствената, която бе обичал истински, но обичаше всъщност повече себе си. Разбра го когато стартира общия им бизнес. Той имаше нюх, интелект и нужната орална способност, а тя имаше талант и всичко вървеше толкова добре.. Тогава му бе предложено мястото на генерал на Боливия, но той не направи като Химена, не се отказа от властта заради любов. Той беше влюбен във властта и контролът. Перфектеността бе онова, което търсеше и щом тя не го разбираше можеше да върви по дяволите, нали?

Години по-късно  не се е променил. Ако смяташ, че си една стъпка пред него, лъжеш се. Той е десет напред и ти просто пешка. Никога не знаеш как може да реагира. Непредвидим и опасен е, особено ако става дума за дъщеря му и може би два пъти повече, ако някой посегнеше на неговото, което бе изградил от нищото.

приятели


-Мария Алехандра Ескобар: за да има повече власт се опитва да влезе в главата на девойката и за сега успешно му се получава.

семейство, връзки


-Химена Лусия Еспиноса:бивша жена, от която има дъшеря (на 21 години)

друго


Perfectionist | only power in my mind | taurus ♉️
Àlvaro Rodrigo Garcia  FC: BRYAN CRANSTON | 51 | GENERAL OF BOLIVIA, URUGUAY & PARAGUAY | FREE!
>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - South America nation CANNON -

Писане by Storyteller on Чет Дек 07, 2017 12:09 pm

PRE-MADE ROLES
Всички роли, които ще намерите по-долу, са важни за развитието и просперитетът на съответната нация. Можете да разгледате списъкът и да осиновите някоя от тях, на базата на която да създадете своят персонаж.

Имайте в предвид, че макар и някой професии да спадат към определена категория те се преплитат с други в списъка - жив пример е Съветът от генерали. Също така не е казано, че не можете да заемете повече от една позиция, стига те да не си противоречат.

Military
Ако решите героят ви да в отбранителните сили, може да изберете между три категории, като от всяка се търсят следните позиции. Всички те отговорят пред командира - Мария Алехандра Ескобар и няма никакво значение от коя част на Южна Америка идвате, но помнете, че военното обучение започва на 15, като на 18 години може да изберете къде да се разпределите.


ВЪОРЪЖЕНИ СЪХОПЪТНИ


Редници (х2)


Младши сержант


Сержант


Младши лейтенант


Лейтенант


ВОЕННОМОРСКИ


Матроси (х2)


Мичман


Старши лейтенант


Капитан - лейтенант


Капитан


ВОЕННОВЪЗДУШНИ СИЛИ


Ефрейтори (х2)


Старши сержант


Майор


Подполковник


Полковник

Sector Columbia
Сърцето на Южна Америка, където се намира правителството и дом на Командира и Генерал на Колумбия. Всякакви нареждания идват от тук. Това е и мястото, където се събира съветът от генерали.


ДЯСНА РЪКА/СЪВЕТНИК; TAKEN


Това е човекът, която не разполага с територия като генералите, но пък за сметка на това живее в столицата (Богота), също като командира и не винаги има нужда от неговото решение да действа.

МИНИСТРИ (х5)


Това, че са под диктатура съвсем не означава, че съвсем сме забравили развитието на културата и другите социални категории. Няма значение коя от тях ще изберете.

СОБСТВЕНИК на най-големия бордел във фракцията. FREE


Занимава се с проституция и отвличане, интернационална търговия на девойки и принуждаване към проституция. Търсите си чернокожа китайка? Той е вашият човек.

Sector Venezuela & Brazil
Това най - индустриализиран сектор. Тъкмо тук се обработват листата на растението Erythoxylon coca, от която в лаборатории се извлича кокаина.

ГЕНЕРАЛ; TAKEN:


Главата на сектора (Алехандро Сантяго), и собственик на компанията “el infinito”, която има лаборатории из почти целия сектор.

ДЯСНА РЪКА НА ГЕНЕРАЛА; FREE


Мисля, че е повече от ясно. Той е на власт след генерала и подобно на Съветника, има малко повече права от останалите.


ЛАБОРАТОРНИ МИШКИ; FREE (x2)


Двама души, които разбират достатъчно добре от работата си, за да се възхалят из цялата фракция.

Sector of Guyana, Guiana & Suriname
Тук се намират повечето от борделите и пристанището на “незаконно” внесените девойки.

ГЕНЕРАЛ; FREE:


Главата на сектора и отговаря за самото доставяне на девойките.


ДЯСНА РЪКА НА ГЕНЕРАЛА; FREE


Мисля, че е повече от ясно. Той е на власт след генерала и подобно на Съветника, има малко повече права от останалите.


ПРОСТИТУТКИ; FREE (x1)


Две девойки, които по един или друг начин са се прославили с хубостта си и естествено Генералът ги държи близо до себе си.

Sector of Ecuador & Peru
Перу отдавна не е държата, която я помните. Сега няма нищо друго, освен джунгла, джунгла и още веднъж джунгла от erythoxylon coca. А Еквадор може би в момента е най - спокойното място из целия свят… или каквото е останало от него.

ГЕНЕРАЛ; TAKEN:


Главата на сектора (Химена Л. Еспиноса)


ДЯСНА РЪКА НА ГЕНЕРАЛА; FREE


Мисля, че е повече от ясно. Той е на власт след генерала и подобно на Съветника, има малко повече права от останалите.


СИНЪТ на Химена; FREE


Само на 19 години, като и до ден днешен не се знае кой е баща му. Противно на по-голямата си сестра, живее при Химена.

Sector of Bolivia, Paraguay &  Uruguay
Боливия все още е мястото където коката расте най-добре и никой не може да каже обратното, докато в Парагвай и Уругвай се намират най-добрите военни училища, които често се занимават с бегълците на Аржентина (повече информация в следващия пост) .


ГЕНЕРАЛ; TAKEN:


Главата на сектора (Алваро Родриго Гарсия)


ДЯСНА РЪКА НА ГЕНЕРАЛА; FREE


Мисля, че е повече от ясно. Той е на власт след генерала и подобно на Съветника, има малко повече права от останалите.


ДЪЩЕРЯТА на Алваро и Химена; FREE


На 21 години, родителите ѝ се развеждат когато е на 12 и това води до трудно детство. От начало живее при майка си, но в този момент не си говорят по незнайни причини.

Sector of Chile & Argentina
В Аржентина може би все още някоя къща се държи на крака, но е почти необитаема след големите бомбардировки през 2003 година. Не е останало много от нея и тъкмо тук много от бегълците на закона намират скрито място. Военните от Парагвай и Уругвай са онези, които се оправят с тях. От другата страна между някоя друга останала клонка кока из планините на  Чили се намират училищата за военна медицина.

ГЕНЕРАЛ; FREE:


Главата на сектора, може би и учител по медицина.


ДЯСНА РЪКА НА ГЕНЕРАЛА; FREE


Мисля, че е повече от ясно. Той е на власт след генерала и подобно на Съветника, има малко повече права от останалите.


ХИРУРГ; FREE


Най-добрият хирург във фракцията; не по - малко от 30 годишен!


СТАРШИ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА; FREE


Онази, която отговаря за обучението на медицинските сестри; не по-малко от 30 годишна!
>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - South America nation CANNON -

Писане by Sponsored content

>
Sponsored contentВърнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите