Countless Dimenssions™ е единствен по рода си роуплей форум, който е изцяло съсредоточен върху писането и развиването на индивидуални и общи истории. Предлагаме освен сплотен колектив и приятелска среда един малък екип от ветерани в роуплея, които винаги са отворени към нови идеи и ги тресе здрава носталгия по златните години на форум обществата. Присъединете се към нас ако обичате да пишете и не забравяйте да кажете здрасти!
Latest topics
» Осиновяване на главен герой.
Пон Мар 05, 2018 11:55 pm by .makena folami

» - African nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 11:37 pm by Storyteller

» First dimension ➵ E A R T H 2033
Нед Дек 17, 2017 6:44 pm by Storyteller

» - Australian nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 4:12 am by Storyteller

» - South America nation CANNON -
Чет Дек 07, 2017 12:09 pm by Storyteller

» - Arctic nation CANNON -
Сря Дек 06, 2017 3:57 pm by Storyteller

» - the four commanders -
Вто Дек 05, 2017 12:39 am by Storyteller

» Система за точки;
Нед Дек 03, 2017 6:08 pm by Storyteller

»  PLOT
Нед Ное 26, 2017 4:45 pm by Storyteller


- the four commanders -

Създайте нова тема   Напишете отговор

Предишната тема Следващата тема Go down

- the four commanders -

Писане by Storyteller on Вто Дек 05, 2017 12:37 am

CANNON AND MORE
В тази тема ще откриете важните клечки, големите такива - те са само четири, така че четете внимателно, защото с тях шега не бива. Четирите командира са лидери на познатите ни четири континента и всеки един от тях е нагърбен с много отговорности и куп амбиции. Те не са герои, които може да осиновите, но оцеляването на вашите такива зависи пряко от тях, така че не е зле да им ударите по една чаровна усмивка.
>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - the four commanders -

Писане by Storyteller on Вто Дек 05, 2017 12:39 am

На Мария никога не ѝ се бе наложило да мисли за каквото и да е, тъй като от малка знаеше, че брат ѝ ще е онзи, който ще вземе властта и ще управлява след смъртта на баща им. За това и през тийнейджърските си години се отдаде изцяло на забавлението: заедно с Карлос и неговите приятели често изчезваха за дни из някой бордей, където се къпеха в кокаин, алкохол и женски тела. Това обаче съвсем не означаваше, че не бе достойна Ескобар, напротив - баща ѝ често казваше, че именно Алехандра е трябвало да му се роди син. Добра във военните стратегии и още повече в стрелбата с оръжие, Мария бързо се отличи от другите девойки в женската казарма.

Проблемите настъпиха когато Карлос започна да има халюцинации. Всички решиха да твърдят, че е прекалил до толкова с кокаина, за да развие шизофрения, но негова близначка Мария знаеше, че не бе истина. Познаваше брат си и се опита по всякакъв начин да разбере какво се случва. Между един и друг от изблиците му, баща им - Дон Диего, се спомина, а когато и Карлос изчезна Мария се озова в ситуацията, която не бе вярвала, че някога ще се случи: остана почти съвсем сама и.. Властта беше в нейните ръце. Съветът от генералите смятат, че брат ѝ е мъртъв и тя е единствената законна наследница, но тъй като е жена “не трябвало да управлява съвсем сама без каквато и да е мъжка подкрепа”. Така се случи и второто нещо, което Алехандра не бе вярвала да направи: Омъжи се. За мъж. За Педро. Алехандро Педро Паскал, всъщност, но тъй като го познава от вече близо десет години тя го нарича Педро, дори и последните няколко години отношенията им да са обтегнати. Най-вероятно причината е, че противно на лесбийските ѝ наклонности изпитва някакво сексуално привличане, което се опитва да игнорира и със сигурност чието съществуване не желае да признае.


Но само защото е на власт и омъжена, съвсем не означава, че е забравила другата половина от сърцето си - близнакът ѝ. Не, като силно вярваща католичка Мария продължава да вярва, че брат ѝ е жив и прави всичко възможно, за да го открие. Носят се слухове, че е изпратила свои приближени  из останалите фракции, за да го търсят.

приятели


-Гуадалупе Торез: дясна ръка и най-добра приятелка.

-Алваро Родриго Гарсия: след смъртта на баща ѝ, с него намира странно бащинско защитно чувство.

семейство, връзки


-Карлос Салвадор Ескобар: близнакът ѝ, онзи на когото държи най-много.

-Алехандро Педро Паскал Сантяго: съпруг на хартия.  

друго


The commander | lesbian as fuck | shit, maybe bi | gemini ♊️
Marìa Alejandra Escobar-Santiago LEADER OF THE SOUTH AMERICAN NATION | 27
АуЛИ'Ии Ка’ана’ана е настоящия Лидер на Обществото на Обединените Острови. Тя е тотален работохолик. Амбициозна, но и много загрижена за близки и приятели. Още от малка се обявява за глас на онеправданите и защитава всеки, който не може да го направи сам. Освен красотата ѝ, това е другата причина тя да привлече вниманието на пет години по-големия от нея Каихоло Камеалоха. С който тя, по-малкия ѝ брат Икаиа и неговия по-малък брат Макамае израстват заедно.
2012г. когато е едва на дванадесет, а той на седемнадесет получава предложението му за брак придружено с клетвата му.
2014г. двойката са заедно две години, когато той се записва в армията и започва да расте главоломно. Всичко върви добре и семействата им очакват, че бъдещия лидер на Обществото и наследника на адмиралския пост на баща ѝ скоро ще се оженят. Но съдбата има други планове за тях.
2016г. отвличат и убиват по-малкия брат на Каихоло и той коренно се променя. Решен да намери първо брат си, а след това и убийците му го принуждават да се раздели с АуЛИ'Ии. Тя е съкрушена, но брат ѝ Икаиа ѝ е опора в мъката. Среща се с Клеар Андерсан и двете бързо се сближават в този мъжки свят.
2017г. на седемнадесетия ѝ рожден ден Каихоло се запознава с новата приятелка на АуЛИ'Ии. Няколко месеца по-късно Клеар с мъка съобщава на най-добрята си приятелка, че е бременна от бившото ѝ гадже. Силната вече АуЛИ'Ии, като бъдещ лидер на Обществото я успокоява. Скоро след това се изправя пред младия войник и му обявява положението на Клеар. За нея има само едно решение - той трябва да поеме отговорността за това дете. АуЛИ'Ии го освобождава от клетвата му, че ще е нейния съпруг. Каихоло и Клеар се женят, когато тя е бременна в седмия месец с близнаци.
2018г. в навечерието на осемнадесетия ѝ рожден ден баща ѝ Акуму назначава опитен спец по бойните изкуства за нейна лична охрана. Чужденеца бил изпратен лично от новия си приятел Каихоло за длъжността.
2023г. След 25 години управление, Акуму обявява официално, че се пенсионира и остава дъщеря си АуЛИ'Ии да го наследи.
2025г. за седем години заедно по работа любовта между нея и Жоао пламва и те се женят.
2029г. се ражда дъщеря ѝ Скай.

приятели


✿ Kaiholo Kameāloha (38y.) ☛ Адмирал на Обществото и дясна ръка на АуЛИ'Ии. Нейната тийнейджърска любов. След съпруга ѝ, Каихоло е един от нейните най-доверени хора и много близък приятел. Кум на сватбата ѝ. Кръстник на дъщеря ѝ Сай.
✿ Dr. Clare Andersen-Kameāloha (35y.) ☛ Най-добрата приятелка на Лидера от 2016г. насам, съпруга на Каихоло и един от главните историци на Обществото. В мирни времена Клеар е най-важния човек след АуЛИ'Ии.
✿ Toshirô 'Kaleo' Nakamura (30y.) ☛ Буйно хлапе, внук на покойния бодигард Широ. Калео наследява уменията на рода си и оглавява отряда на нинджи асасини на Обществото.

семейство, връзки


✿ husband: Joao-Gabriel Perez-Ortega (36y.) ☛ Най-доверения човек до АуЛИ'Ии. Запознали се, когато тя била още на осемнадесет, а той на двадесет и една. Добрите му познания по много различни бойни изкуства му помогнали да бъде назначен като неин личен телохранител. Жоао все още най-личната ѝ охрана.
✿ daughter: Sky Kaʻanāʻana-Perez {clik} ☛ четири годишна кокетка
✿ brother: Ikaia ["God delivers"] Kaʻanāʻana (30y.) ☛ Брат ѝ е главен хирург в болницата в столицата и на чело на отдел проучване на Обществото.
✿ great-grandfather: Kalani ["the sky, the high chief"] Kaʻanāʻana (105y.) ☛ Обаятелния ѝ пра-дядо столетник, който все още има какво да покаже на този свят. Все пак е първия лидер на Обществото. Първата причина АуЛИ'Ии да се влюби в татуировките. Като главен вожд на цяла Океания той бил дарен с кралски тауси от най-големите племена.
✿ grandfather: Lono ["New information"] Kaʻanāʻana (85y.) ☛ Адмирала в пенсия на Обществото наследен от Каихоло Камеалоха.
✿ father: Akamu ["Formed by God"] Kaʻanāʻana (63y.) ☛ Той все още я съветва и понякога помага на жена си, като учи внуците си да правят бели.
✿ mother: Māhealani ["full moon night"] Kaʻanāʻana (61y.) ☛ Обожава да чете книга на брега на океана, грижи се за внуците си.
✿ ex bodyguard: Shirô Nakamura ☛ Бившия бодигард на дядо ѝ Калани, вече покойник. Той е втората от причините АуЛИ'Ии да се влюби в татуировките. Бивш мафиот на Якудза той бил покрит почит целия с тях.

друго


meaning of her name
Auli’i ☛ "dainty, cute, perfect"
Makani ☛ "wind"
Kaʻanāʻana ☛ ka “the” + ʻanāʻanā “black magic”
capricorn ♑️
born on 14th Jan 2000y.
childhood dreams Като малка винаги е искала да стане татуист. Все още се упражнява с машинката и рисува в свободното си време.
Auli’i   Makani   Kaʻanāʻana Leader of The United Islands Society | 33
Противоречива личност или неразбран психопат?

Вирджиния бе чувала много за себе си и то от безумни и почти невъзможни източници, което като цяло не спираше да я изненадва искрено всеки път щом стане на въпрос. Забавляваше се по своему, макар че едва броени единици разбираха чувството ѝ за хумор като такова. За останалите то бе просто месомелачка от сарказъм и инерция събудена бог знае от какво. Това не само не ѝ пречеше, но и по собствената ѝ преценка не бе интересна и подходяща за дебат тема. За малко неща съжаляваше и със сигурност не бе от хората, които се извиняват за постъпките си дори и самите те да са в грешка. Тя бе твърдоглава и извънредно упорита, което в повечето случаи работеше в неин интерес. Като добавим, че имаше нарцистична природа и повечето подвеждащи (но и невероятно чаровни) качества на всеки истински социопат Вирджиния определено бе една интересна и сложно устроена личност.

Много неща я бяха превърнали в това, което е сега.

Ако трябваше да разкаже историята си - а тя определено избягваше да говори за миналото, понеже предпочиташе тайните си да останат като такива - то щеше да навлезе в подробни детайли за баща си и всичко, през което семейството ѝ е преминало през последният почти половин век. Малко неща ще бъдат хубави в този разказ, а много от него се върти около кончината на майка ѝ и лудостта, до която това нещастие докарва баща ѝ. Беше болезнено да говори по темата, защото тя я бе белязала за цял живот. Разчиташе на това, че никой не знае истината и не смее да ѝ задава неудобни въпроси.

Вирджиния пазеше своите тайни ревностно и сякаш те са нечувано съкровище, а тя като един типичен дракон не смее да го остави без надзор. С начин на живот като нейният те лесно можеха да се превърнат в ключ към нейното падение, а изгубеше ли земята под краката си щеше да изгуби всичко, което бе градила години наред. Цената не си струваше, за това водеше своят потаен живот както е свикнала от дете и благодарение на това имаше немалко нюх за интриги и политика. Тя бе от добрите комарджии и блъфовете ѝ бяха железни, което често ѝ помагаше да върши чудеса в името на своята нация. Под нейното владичество те бяха силни и сплотени, което бе повече от колкото баща ѝ бе успял да постигне преди нея.

За мнозина тя бе просто това, което е, а именно страховитият лидер на арктическата нация. Нищо повече, нищо друго. Малцина виждаха жената, която стои зад титлата и това може би е за добро; Вирджиния определено не беше хапка подходяща за всяка уста. Ако не знаеш коя е не би се досетил, че заема толкова висок пост и може би това е една от любимите ѝ игри. Ръстът ѝ едва-едва минава за среден, дрехите рядко са в приличен вид, а татуировките по тялото ѝ са толкова много, че можеш да я сбъркаш с член на японската мафия. Тя е с докторат по електроинженерство и освен страхотен техник е и доста талантлив хакер.

приятели


- Шехерезада и Епифани са може би най-близките ѝ хора, понеже двете заемат постовете на лява и дясна ръка за Вирджиния и са неотлъчно до нея. Те са най-близкото до истинско приятелство, с което разполага и им има почти пълно доверие.
- толерира и уважава Ануене и Яго
- с Мелъди имат обтегнати отношения; някога са били близки, но се е случило нещо, което ги е отдръпнало една от друга и сега гледат да комуникират само по държавни дела.

семейство, връзки


- Вирджиния има по-малък брат на име Данте - и да, преди да попитате, родителите им са черпили вдъхновение за имената от "Божествена Комедия". Вирджиния е кръстена на небезизвестният римски поет Върджил, а нейното братче на Данте Алигиери.

друго


хомо af | зодия овен | wants to rule the world
Virginia Joi Crowleader of the arctic nation, 33
Роди се готова за това и го чакаше с нетърпение. Оглави Африканската нация без възражения, без проблеми, дори с лека усмивка на лице. Още на осемнадесет бе вече сгодена и венчана за Владимир Александрович. Чужденец. Някой дошъл от голямото необятно нищо извън Африка. Мразеше ги всичките. Мразеше войната. Мразеше онова, което хората си бяха причинили един на друг и още щом се докосна до властта се увери, че това е добре разбрано от всички. Онези стъпили на нейният  континент без разрешение бяха обявявани за врагове и веднага наказвани. Поне в това имаше достатъчно креативно мислене. Единствено изключение правеха онези, които изришно бяха поискали среща с нея - командирите на другите фракции. Не искаше да навлиза допълнително беди на нацията си. Искаше да се изолира от целия останал свят. Щеше да ги остави да се унищожат един друг и когато света е чист щеше да отвори вратите на двореца си за нов живот.
Засили експериментирането с различни отрови и екстракти, за да бъдат изобретени нови лекарствеа. А може би и нови оръжия. Всичко правеше с цел защита. Криеше хората си от всичко и всички. Собствените си изобретения. Дори онази малка група от хора, обучени да убиват, да защитават, да бъдат непобедими. Хората ги познаваха като миражи и вярваха, че предназначението им бе да развеселяват, но нещата далеч не бяха такива. Войските ѝ бяха добре обучавани, в сурови условия, които възпитаваха волята и вярата им. Целия народ бе по-сплотен както никога. Това бе най-голямата им сила. Чужденците само биха развалили това.
Поради тази причина първоначално протестираше за брака си, но реши,ч е би бил добър пример за милостта към тези, който са вярни на каузата им - да оцелеят.
Настоящите проблеми я тревожиха ден и нощ. Пясъчните бури, които скоро щяха да наближат. Отвличането на млади момичета за роби. Искаше да накара хората да живеят в спокойствие, а това нямаше как да стане в такива обстоятелства. Всеки щеше да си плати за греховете двойно.

Приятели


- Макена Фолами, Тахир Агу - близки приятели
- държи сравнително топли отношения с всеки работещ за нея

Семейство, връзки


-Владимир Александрович - съпруг
-Лерато Емем - дъщеря
-Дакарий Емем - син

Друго

хетеросексуална | дева | Nala - successful; Emem - person of peace
 Nala Emem faraon of Africa | 36 | fc; Lais Ribeiro
>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Създайте нова тема   Напишете отговор
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите