Countless Dimenssions™ е единствен по рода си роуплей форум, който е изцяло съсредоточен върху писането и развиването на индивидуални и общи истории. Предлагаме освен сплотен колектив и приятелска среда един малък екип от ветерани в роуплея, които винаги са отворени към нови идеи и ги тресе здрава носталгия по златните години на форум обществата. Присъединете се към нас ако обичате да пишете и не забравяйте да кажете здрасти!
Latest topics
» Осиновяване на главен герой.
Пон Мар 05, 2018 11:55 pm by .makena folami

» - African nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 11:37 pm by Storyteller

» First dimension ➵ E A R T H 2033
Нед Дек 17, 2017 6:44 pm by Storyteller

» - Australian nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 4:12 am by Storyteller

» - South America nation CANNON -
Чет Дек 07, 2017 12:09 pm by Storyteller

» - Arctic nation CANNON -
Сря Дек 06, 2017 3:57 pm by Storyteller

» - the four commanders -
Вто Дек 05, 2017 12:39 am by Storyteller

» Система за точки;
Нед Дек 03, 2017 6:08 pm by Storyteller

»  PLOT
Нед Ное 26, 2017 4:45 pm by Storyteller


- Australian nation CANNON -

Създайте нова тема   Напишете отговор

Предишната тема Следващата тема Go down

- Australian nation CANNON -

Писане by Storyteller on Нед Дек 03, 2017 7:06 pm

CANNON AND MORE

Всичко важно около главните герои на южна Америка.

001. Главни герои. 
Описание на главните героите, които може да осиновите. 

002. Търсещи се важни герои. 
Описание на търсещите се герои, важни за развитието на нацията. 


>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - Australian nation CANNON -

Писане by Storyteller on Нед Дек 03, 2017 7:11 pm

Жоао-Габриел Перез-Ортега е съпруг на АуЛИ'Ии. Специалист по бойни изкуства. Най-доверения човек на Командира и шеф на личната ѝ охрана. Жоао е много привлекателен, позитивен, леко чудат и оптимистичен човек. Той винаги се опитва да види доброто в хората и се опитва да бъде приятел на всички. Той живее по кодекс на честта и морала на старите бойци, който е бил с него, от първия му урок по таекуондо. За Жоао семейството е много важно. Сам отглежда по-малкия си брат Сантиаго-Рафаел след странната смърт на родителите им през 2016г. в пожара в родната им къща. За да е сигурен, че ще успее да го предпази то краде лодка от моряците край Трохильо, Перу и двамата напускат Южна Америка завинаги. 2018г. докато си търси работа из тихоокеанските островите се запознава с младия войник Каихоло Камеалоха в един бар. Уменията му са бързо признати и новия му приятел го пращя да разговаря с лидера по онова време Акуму, за работа като телохранител. Жоао ще охранява красивата брюнетката АуЛИ'Ии. Той е на двадесет и една, а тя на осемнадесет. За няколко години заедно по работа любовта между тях пламнала и през 2025 те се женят. Двамата имат четири годишна кокетна дъщеричка на име Скай. Жоао все още най-личната ѝ охрана.

приятели


Жоао се разбира с почти всички около АуЛИ'Ии, но най-близкия му приятел е адмирала Каихоло Камеалоха.

семейство, връзки


брат  ☛ Сантиаго-Рафаел Перез-Ортега на 26 години
съпруга  ☛ АуЛИ'Ии Ка’ана’ана на 33 години
дъщеря  ☛ Скай Ка’ана’ана-Перез на 4 години

друго


При тръгване от родината си дава обещание, че някой ден ще научи истината за убийството на родителите си.
Joao Perez-OrtegaFC: Shemar Moore | 36 | Martial Arts Specialist | Leader of the guards | FREE!
Каихоло Камеалоха адмирала на Обществото на Обединените Острови. Като млад е доста свободен дух. Най-добър приятел е с три години по-малкия си брат Макамае. Заемайки позицията на по-голям брат той бе отговорен за обучението на брат си. Двамата израстват край АуЛИ'Ии. Когато е още на седемнадесет ѝ иска ръката. Тя е едва на дванадесет. Когато е на деветнадесет Каихоло завладян от чувството си за дълг се записва в армията, за да последва стъпките на баща си. 2016г, малко след като навършва двадесет и една семейство Камеалоха е сполетяно от голямо нещастие. Макамае е отвлечен. Каихоло се заема с откриването на братчето си, но без успех. След две седмици откриват тялото на младия Макамае изхвърлено от вълните. След аутопсия се установява, че е убит. Това променя коренно Каихоло. Той се разделя с АуЛИ'Ии след едва четири години заедно. Баща му го обявява за безотговорен и безразсъден младеж, който заради свободния си дух и прищявки е изгубил брат си. Кайхоло се изпълва с гняв и желание за мъст. Става по-студена и по-загрубяла своя версия. Изпълнен с желание за мъст. Заангажира съзнанието си с военното си обучение. Арогантен и саркастичен, губи отношение към човешкия живот. За много кратко успява да оглави спец частите и да докаже на баща си, че е грешал в преценката си за него. На седемнадесетия рожден ден на АуЛИ'Ии двадесет и две годишния войник се запознава с нейната близка приятелка Клеар и без да му мисли много я вкарва в леглото си. Скоро след това АуЛИ'Ии му обявява, че Клеар е бременна и той трябва да поеме отговорността за това дете. Като го освобождава от клетвата му, че ще е нейния съпруг. Каихоло и Клеар се женят, когато тя е бременна в седмия месец с близнаци. За да изкупи вината си към по-малкия си брат той кръщава бебетата на него - сина си Макамае, а дъщеря си Милилани. Когато е на двадесет и четири Акуму, бащата на АуЛИ'Ии го повишава в чин адмирал, след пенсионирането на дядо ѝ Лоно. Той става най-младия главнокомандващ в историята на Обществото на Обединените Острови. Каихоло се запознава с Жоао-Габриел в един бар, когато чужденеца си търси работа. Проверявайки способностите му адмирала го съветва да говори с Акуму, който  по това време търсел лична охрана за АуЛИ'Ии. След години кумува на сватбата им с Клеар. А преди четири години стават и кръстници на малката Сай, дъщерята на АуЛИ'Ии и Жоао.

приятели


приятелка от детинство  ☛ АуЛИ'Ии Ка’ана’ана на 33 години
най-добър приятел  ☛ Жоао-Габриел Перез-Ортега на 36 години

семейство, връзки


по-малък брат с 3 години  ☛ Макамае Камеалоха отвлечен и убит, когато е на 17 години
съпруга  ☛ Др. Клеар Андерсан-Камеалоха на 35 години
деца ☛ близнаците Mililani ["Love from heaven"] (Милилани) на 15г. и Makamae ["My precious"] (Макамае) на 15г.

друго


Наскоро получава информация, че похитителите убили брат му са от хората на Фараона.
Kaiholo Kameāloha FC: Jason Momoa | 38 | strategist | commander's admiral| FREE!
Др. Клеар Андерсан-Камеалоха съпругата на адмирала и главния историк. Заедно с Икаиа Ка'ана'ана, оглавява изследователския отдел на Обществото. Родена на територията на континента, някъде край Мелбърн. От малка се рови в стари книги и антики. Остава сирак на 15 години след катастрофа с колата на родителите ѝ. Мести се да живее при сестрата на баща си Амари, съпруга ѝ историк Маркус и 9 годишната им дъщеря Анабел. 2016г, когато е на деветнадесет тримата се местят в Порт Моресби заради работата на чичо ѝ в ядрото на Обществото. Бързо се запознава с  дъщерята на тогавашния лидер Акуми, АуЛИ'Ии. Двете стават много близки в този мъжки свят. Година по-късно на партито по случай седемнадесетия рожден ден на АуЛИ'Ии, Клеар се запознава с приятеля ѝ от детинство Каихоло и бързо го харесва. Не мислейки за последствията тя преспива с него. Няколко месеца по-късно тя е бременна с близнаци, а Каихоло посъветван от общата им приятелка АуЛИ'Ии се жени за нея. Двамата кръщават децата на покойния му по-малък брат - син Макамае и дъщеря Милилани. Клеар продължава да работи с чичо си Маркус и скоро след поемането на влестта от АуЛИ'Ии, Клеар става един от елитните историци в Обществото. Преди три години чичо ѝ се пенсионира и тя е начело на отдела.

приятели


най-добра приятелка  ☛ АуЛИ'Ии Ка’ана’ана на 33 години

семейство, връзки


съпруг  ☛ Каихоло Камеалоха на 38 години
деца ☛ близнаците Милилани на 15години и Макамае на 15години
леля ☛ Амари Андерсан на 53 години
чичо ☛ Маркус Войт на 56 години
братовчетка ☛ Анабел Войт на 29 години

друго


След годините живот със съпруга си Клеар постепенно започва да се съмнява, че смъртта на родителите ѝ е обикновен автомобилен инцидент.
Dr. Clare AndersenFC: Katheryn Winnick | 35 | commander's leading historian| FREE!
Икаиа Ка'ана'ана, по-малкия брат на АуЛИ'Ии е известен хирург и оглавява изследователския отдел на Обществото. Млад и многообещаващ специалист. Икаиа е смел, грижовен и състрадателен младеж. В началото е доста срамежлив, стеснителен, но сериозен във всяка ситуация. Медицината го влече от малък. В университета е в един курс с близначката на най-добрия си приятел Калео. Нейното присъствие сякаш го прави по-уверен в себе си и за кратък период се развива много успешно. Преуспяващ млад хирург със сърце, което раздава за хората. Подкрепя сестра си във всяко нейно решение и от доста време дори не я пита защо го е направила точно по този начин. С годините той и Акира се сближават и заживяват заедно. Икаиа дори я взема в изследователския отдел, който в момента оглавява.

приятели


най-добър приятел  ☛ Тоширо 'Калео' Накамура

семейство, връзки


приятелка ☛ Акира Накамура на 30 години, блезначката на Калео
сестра ☛ АуЛИ'Ии Ка’ана’ана на 33 години
майка ☛ Махеалани Ка'ана'ана на 61 години
баща ☛ Акуму Ка'ана'ана на 63 години
дядо ☛ Лоно Ка'ана'ана на 85 години
прадядо ☛ Калани Ка'ана'ана на 105 години
племенница  ☛ Сай Ка’ана’ана-Перез на 4 години

друго


Още не е женен, но той чака удобен момент, за да ѝ предложи брак на любимата си Акира Накамура.
Dr. Ikaia KaʻanāʻanaFC: Alex Meraz | 30 | surgeon | chief of research department | FREE!
Тоширо 'Калео' Накамура начело на елитна част от нинджи асасини. Научил всичко от семейството си, което е с дълго-вековни традиции в изкуството на нинджите. Тоширо е доста независим. Има доста силно и отбранително остроумие, кисел темперамент и много саркастична нагласа, когато пожелае. В непознатите оставя впечатление на презрителен, изключително арогантен, егоцентричен и самоуверен мъж. За хората си той е "най-добрият нинджа, който някога се е раждал". Калео е много добър в битките, които води. Тренира, откакто е малко дете. Понякога проявява садистични наклонности, към целите си. Въпреки това, в действителност Тоширо има силен морален компас. Той е готов да взема правилни решения, и дори да се жертва за приятел ако се наложи. Макар че понякога може да бъде отмъстителен, той е жесток само за да защитава онези, които обича. Пълна противоположност на близначката си Акира. Двамата се обучават заедно, но един ден Акира изненадва семейството и решава да стане лекар. 2027г., когато е на двадесет и четири разстрелват дядо му Широ и баща му Масая пред очите му. Калео е сломен, но не тъгува дълго. Мобилизира се и застава на чело на тайния отряд от нинджи асасини заемайки мястото на баща си.

приятели


най-добър приятел  ☛ Икаиа Ка'ана'ана

семейство, връзки


приятелка ☛ Анабел Войт на 29 години, братовчетката на Др. Клеар Андерсан
сестра близначка ☛ Акира Накамура на 30 години
майка ☛ Юри Кабураги на 54 години
баща ☛  Масая Накамура
пра-дядо ☛ Широ Накамура

друго


Преди шест години убиват дядо му и баща му пред очите му. По последва информация престъпниците са от Нацията Кроул, но дали са били изпратени от техния лидер или не все още не се знае.
Toshirô 'Kaleo' NakamuraFC: Choi Seung-hyun (T.O.P) | 30 | chief of Assassins | FREE!
>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - Australian nation CANNON -

Писане by Storyteller on Нед Дек 17, 2017 4:12 am

PRE-MADE ROLES
Всички роли, които ще намерите по-долу, са важни за развитието и просперитетът на съответната нация. Можете да разгледате списъкът и да осиновите някоя от тях, на базата на която да създадете своят персонаж.

Имайте в предвид, че макар и някой професии да спадат към определена категория те се преплитат с други в списъка.

SCiENTiSTS & ENGiNEERS
Др. Клеар Андерсан-Камеалоха е Главния Историк. Заедно с Икаиа Ка'ана'ана, оглавява Изследователския Отдел на Обществото. Основната част от него се намира в сградата на Университета в Порт Моресби, но можете да намерите учени из цялата територия на Обществото на Обединените Острови. Понякога се налага учените да пътуват до заразените с радиация територии на планетата, за да открият някой важен артефакт.
Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.

ИСТОРИК (x2)
АРХЕОЛОГ (x3)
ТЕОЛОГ
БИОЛОГ и/или МИКРОБИОЛОГ
ОКЕАНОЛОГ (x3)
ГЕОЛОГ
ЯДРЕН ФИЗИК (x3)
ХИМИК
КОМПЮТЪРЕН ИНЖЕНЕР
СТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР
МАШИНЕН ИНЖЕНЕР


MEDiCAL
Икаиа Ка'ана'ана е Главен хирург и оглавява Изследователския Отдел на Обществото
Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.

ХИРУРГ (х2)
МЕДИЦИНСКА СЕСТРА (x6) - по 2 мед. сестри на всеки хирург
ПСИХОЛОГ
ДОКТОР - специалист в някоя сфери по избор на потребителя


RELiGiONS
Сред жителите на Обществото може да се намерят вярващи във всяка* позната религия до преди войната.
Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.

СВЕЩЕНИК
ДАЛАЙ ЛАМА
ШАОЛИНСКИ МОНАХ (x3)
ШАМАН (x2)
МОНАХ
ЖРЕЦ
* потребителите могат да си измислят и друга позиция

MiLiTARY
Всички военни отговарят пред Главнокомандващият на армията на Обществото - Адмирал Каихоло Камеалоха. Адмирала има трима доверени генерала, които отговарят за трите главни разделения на войската - Военно Въздушни Сили, Флот и Пехота. Имайте в предвид, че в Обществото на Обединените Острови не съществува полиция. От армията зависи да следи за спазването на всички закони. Малцината нарушители биват наказани след решение на Лидера в съвет с доверените ѝ хора на публичен процес в центъра на Порт Моресби.
Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.

ПЕХОТИНЕЦ (х3)
МОРЯК (х3)
ПИЛОТ (х3)
ГЕНЕРАЛ (х3) - По един за ВВС, Флот и Пехота

ASSASSiNS
Нинджите Асасини са тайна елитна част към армията на Обществото, която е под командването на Toshirô 'Kaleo' Nakamura. Той взима решенията си съгласувайки се лично с Лидера Ка'ана'ана и Адмирал Камеалоха. При нужда асасините могат да се слеят с личната охрана на Лидера Ка'ана'ана.
Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.

НИНДЖА (х4)

SECURiTY
Всички охранители отговарят пред своя пряк началник Joao Perez-Ortega, който лично ги назначава и ако се наложи при некадърност ги уволнява. Имайте в предвид, че охранителите всъщност са елитната част, която е последния кръв в защитата на своя Лидер Ка'ана'ана. Необходимо е да са бивши военни или много добри специалисти по различни бойни изкуства.
Свободните позиции са тези в списъкът, които не са зачертани, а удебелените са по-важните такива.

ОХРАНИТЕЛ (х4)
>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Re: - Australian nation CANNON -

Писане by Sponsored content

>
Sponsored contentВърнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Създайте нова тема   Напишете отговор
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите