Countless Dimenssions™ е единствен по рода си роуплей форум, който е изцяло съсредоточен върху писането и развиването на индивидуални и общи истории. Предлагаме освен сплотен колектив и приятелска среда един малък екип от ветерани в роуплея, които винаги са отворени към нови идеи и ги тресе здрава носталгия по златните години на форум обществата. Присъединете се към нас ако обичате да пишете и не забравяйте да кажете здрасти!
Latest topics
» Осиновяване на главен герой.
Пон Мар 05, 2018 11:55 pm by .makena folami

» - African nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 11:37 pm by Storyteller

» First dimension ➵ E A R T H 2033
Нед Дек 17, 2017 6:44 pm by Storyteller

» - Australian nation CANNON -
Нед Дек 17, 2017 4:12 am by Storyteller

» - South America nation CANNON -
Чет Дек 07, 2017 12:09 pm by Storyteller

» - Arctic nation CANNON -
Сря Дек 06, 2017 3:57 pm by Storyteller

» - the four commanders -
Вто Дек 05, 2017 12:39 am by Storyteller

» Система за точки;
Нед Дек 03, 2017 6:08 pm by Storyteller

»  PLOT
Нед Ное 26, 2017 4:45 pm by Storyteller


PLOT

Създайте нова тема   Напишете отговор

Предишната тема Следващата тема Go down

PLOT

Писане by Storyteller on Нед Ное 26, 2017 4:45 pm

THE PLOT

Dimensions of each other keep us goin' strong

tag here
 Можете ли да си представите какво е свобода? Не. Защото също като мен вие сте просто хора - родени свободни, да, но цял живот в окови под каквато и да е форма - от самото ни тяло, в което сме заклещени до самите закони, морални принципи и т.н. Заключени в тези окови, ние трябва да мислим по един начин, да правим каквото ни се казва, да говорим когато ни се казва, да живеем когато ни се казва, да умираме за когото ни се казва. Представете си още веднъж свободата. Виждате я по друг начин вече, нали? Така е по-добре защото историята, която сега ще ви разкажа се отнася тъкмо за.. Свободата. Винаги бе съществувала. Червената планета. Никой не знае къде се намираше, за повечето вселени из почти необитаемия космос беше просто мит, но за жителите ѝ беше повече от истинска, о и какви обитатели всъщност имаше: свободни. Без тяло, без ментален затвор, без окови. Енергий, които се вплитаха из нишките светлина и препускаха духом от едно измерение в друго. Мнозина смятаха, че това беше дар: да пътуваш без времеви граници и полета, да бъдеш когото искаш, когато искаш. Да бъдеш свободен.. 

Но нещо толкова прекрасно като свободата привлича завистливи очи и един ден всичко се обърка, свободните изгубиха свободата си и дарът им се превърна в проклятие. Сега са принудени да се прераждат през различни вселени, заключени в тела и без каквито и да е спомени от предишните им животи, без да познават истинското си аз защото всеки път са някой друг, различен от преди, в друго тяло, но някъде дълбоко в себе си знаят истината - усещат оковите.


Това е само част от началото, никой не помни достатъчно, за да разбере какво точно се е случило, но се знаят няколко неща:

*Рано или късно, някои започват да си спомнят елементи от преди, но синтомите са много близки до тези на шизофрения и трудно се различават. 

*Обикновено измерението се сменя след опустошител апокалипсис, който убива всичко по пътя си. 

*Във всяко измерение, всеки сменя тялото си (следователно и ликът си) и героя си според новия сюжет. 


 
MITZI
>
Storyteller
avatar
Игрални точки : 91http://countless-dimensions.bulgarianforum.net
the big bad wolf


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Създайте нова тема   Напишете отговор
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите